
Vajadzēs:
- 110 g kokosriektu eļļas
- 130 g gaiši brūnā cukura
- 4 ēd.k. (60 g) ābolu biezenis
- 4 ēd.k. kokosriekstu piena
- 270 g izsijāti kviešu miltu
- šķipsna sāls
- 4 tējk. cepamais pulveris
- 1 tējk. vaniļas
- 160 g tumšās šokolādes čipsi (var nopirkt gemosā un stockmann 1 kg pakās, vai kaut kā sasmalcināt parastu tumšo šokolādi)
Ko darīt:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sakuļ kokosriekstu eļļu ar cukuru un vaniļu. Pievieno ābolu biezeni, kokosriekstu pienu. Atsevišķā bļodā samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli, cītīgi sajauc ar šķidrajām sastāvdaļām. Pēdējos iemaisa šokolādes čipīšus.
1 cepums ir apmēram 2 ēdamkarotes mīklas. Cepot īpaši neizplešas, tāpēc var mīklu saplacināt cepuma formā. Cep 9-10 minūtes. Pirms noņem no pannas, pilnībā atdzesē.
Es saviem uzbirdināju nedaudz jūras sāli, to, kas tādos kā kristālos.
ņam ņam
PatīkPatīk